OBAVIJESTI POTROŠAČIMA

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Sabunikama, dana 27. 07. 2017. godine (četvrtak) od 08,00h do 12,00h  bez vode će biti potrošači u istoimenom naselju.

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zadru, dana 26. 07. 2017. godine (srijeda) od 08,00h do 14,00h  bez vode će biti potrošači u ul.

  • Murvičkoj  od ul.Sv.Vinka Paulskog do ul. Mostarske
  • Molatskoj od ul. Sv. Vinka Paulskog do ul. Ugljanske

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zadru, dana 26. 07. 2017. godine (srijeda) od 08,00h do 14,00h  bez vode će biti potrošači u Benkovačkoj ulici

  • od ul. 4. Gardijske brigade do ul. Nikole Jurišića

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zadru, dana 24. 07. 2017. godine (ponedjeljak) od 08,00h do 12,00h  bez vode će ostati potrošači u Ulici Marina Getaldića.

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zadru, dana 21. 07. 2017. godine (petak) od 08,00h do 12,00h  bez vode će ostati potrošači

  • U ul. Zagrebačka od k.br. 10 do k.br.40 (samo parni brojevi),
  • Lička,
  • Ante Tresića Pavičića od k.br. 2 do k.br.20,
  • Karlovački prilaz od k.br. 2 do k.br. 8

O B A V I J E S T

Vodovod d.o.o. Zadar, Grad Zadar i Zadarska županija, obavještavaju korisnike vodne usluge i građane grada Zadra, okolice i cijele Zadarske županije da uslijed kvara pogonskog motora jedne od četiriju glavnih pumpi za crpljenje vode, na glavnom vodocrpilištu vodoopskrbnog područja Vodovoda d.o.o. Zadar, „Dolac“, u narednom periodu postoji mogućnost otežane vodoopskrbe na cijelom vodoopskrbnom području Vodovoda d.o.o. Zadar, uključujući područje cijele Zadarske županije koje se preko drugog isporučitelja vodne usluge opskrbljuje vodom iz vodoopskrbnog sustava Vodovoda d.o.o., Zadar (vodoopskrbno područje Komunalca d.o.o. Biograd na moru, Vodovoda i odvodnje d.o.o. Benkovac, Vodovoda-Vir d.o.o., Sabuša d.o.o. Kukljica i Otok Ugljan d.o.o. Preko). Otežana vodoopskrba očekuje se u vršnim satima opterećenja vodoopskrbnog sustava (popodnevni i večernji sati).

Radi osiguranja dostatne količine vode kao i ravnomjerne i kontinuirane distribucije vode u najvećoj mogućoj mjeri, sukladno potrebama, smanjivati će se protok i tlakovi u određenim dijelovima vodoopskrbnog sustava, uslijed čega se očekuje otežana vodoopskrba određenih područja u kasnim noćnim satima.

Ovim putem, Vodovod d.o.o. Zadar moli sve svoje korisnike vodne usluge i građane grada Zadra, okolice i Zadarske županije da kontroliraju potrošnju vode iz vodoopskrbnog sustava te da istu racionalno troše odnosno da ne koriste vodu za zalijevanje vrtova i travnjaka, pranje automobila i prometnica. Za polijevanje javnih i sportskih površina i punjenje bazena potrebno je prethodno dopuštenje Vodovoda d.o.o. Zadar, te se do daljnjega neće vršiti punjenje autocisterni. Hidrante je dopušteno koristiti isključivo u protupožarne svrhe.

Vodovod d.o.o. Zadar provoditi će pojačane sustavne dvadesetičetirisatne kontrole obilaskom terena vodoopskrbnog područja, a sve kako bi zajedničkim naporima i racionalnom potrošnjom vode omogućili dostupnost vode svim korisnicima vodne usluge i građanima u svim dijelovima grada, okolice i županije.

Hvala na razumijevanju!

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Sukošanu, dana 19. 07. 2017. godine (srijeda) od 08,00h do 13,00h  bez vode će ostati potrošači sjeverno od ulice Dr. Franje Tuđmana i ulice Sv.Martina do ulice Tustica.

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zadru, dana 07. 07. 2017. godine (petak) od 08,00h do 12,00h  bez vode će ostati potrošači u Slunjskoj i Bibinjskoj ulici (gradski predjel Sinjoretovo).

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 06. 07. 2017. godine (četvrtak) od 09,00h do 12,00h  bez vode će ostati  svi potrošači naselja Sabunike.

 

Zbog intervencije na vodoopskrbnom sustavu dana 06. 07. 2017. godine (četvrtak) od 09,00h do 12,00h  bez vode će ostati svi potrošači  u dijelu naselja Kožino-Primorje (Donje selo).

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Sukošanu, dana 04. 07. 2017. godine (utorak) od 09,00h do 14,00h  bez vode će biti potrošači u ulici Soline.

Category Archive