OBAVIJESTI POTROŠAČIMA

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Bibinjama, dana 19.06.2019. (srijeda) u vremenu od 08:00 do 12:00 bez vode će biti potrošači u ul.:

 • Obale kraljice Jelene,
 • Težački put,
 • Javore,
 • ulica Opatice Čike,
 • Sukošanska ulica,
 • Seline i
 • Kraj Punte.

 

Tijekom radova, do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena na križanju Obale kraljice Jelene i Starine.

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Privlaci, dana 19.06.2019. (srijeda) u vremenu od 08:00 do 12:00 bez vode će biti potrošači u ulici Put Skoblara.

 

Tijekom radova, do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena na križanju ulice Put Skoblara i Puta Škornice.

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zadru, dana 15.06.2019. (subota) u vremenu od 08:00 do 12:00 bez vode će biti potrošači u ulici Prilaz Side Košutić.

Tijekom radova, do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena na križanju Prilaza Side Košutić i Obale kneza Trpimira.

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Grbama, dana 13.06.2019. (četvrtak) u vremenu od 05:30 do 12:00 bez vode će biti potrošači u ulici Put Rašinovca i u zaseoku Modrići.

Tijekom radova, do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna sa vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena na ulazu u zaseok Modrići.

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Ražancu, dana 13.06.2019. (četvrtak) u vremenu od 08:00 do 12:00 bez vode će biti potrošači u mjestu Ražanac.

Tijekom radova, do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna sa vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u centru mjesta, kod župne crkve.

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zadru, predio Borik, dana 10.06.2019. (ponedjeljak) u vremenu od 08:00 do 12:00 bez vode će biti potrošači u ul.:

 • Put Juštinih
 • Krešimirova obala na dionici ulice od križanja s ulicom Matije Gupca pa do k. br. 4

 

Tijekom radova, do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna sa vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena na križanju ulice Krešimirova obala i ulice Matije Gupca.

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog prekida naponskog kabela van pogona je crpna stanica VUCIJAK pa je bez vode područje Gornja Slivnica.

Prekid u vodoopskrbi će potrajati do otklanjanja popravaka kvara na električnoj mreži.

Tijekom radova, do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna sa vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u mjestu Gornja Slivnica.

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Privlaci, dana 06.06.2019. godine (četvrtak) u vremenu od 08:00 h do 11:00 h bez vode će biti potrošači u ul.:

 • Put Mletka i
 • Put Brtalića.

        

 Tijekom radova, do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna sa vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena na križanju ulice Put Mletka i Put Brtalića.

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zadru, dana 07.06.2019. godine (petak) u vremenu od 08:00 h do 13:00 h bez vode će biti potrošači u ul.:

 • Franje Tuđmana od križanja sa ulicom Bana Josipa Jelačića

do križanja sa ulicom II. Zasjedanja ZAVNOH-a

 

          Potrošači na Voštarnici i  Poluotoku će imati otežanu vodoopskrbu.

 

 Tijekom radova, do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna sa vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u ulici dr. Franje Tuđmana kod k.br. 17 (kod benzinske postaje TIFON).

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zatonu dana 04.06.2019. godine (utorak) u vremenu od 08:00 h do 12:00 h bez vode će biti potrošači u ulici Zatonskih težaka.

Tijekom radova, do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna sa vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena na križanju Dražnikove ulice i ulice Zatonskih težaka.

Category Archive