OBAVIJESTI POTROŠAČIMA

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog puknuća cjevovoda u ulici Put Bokanjca i hitnosti sanacije, prisiljeni smo privremeno zatvoriti glavni vodoopskrbni vod koji prolazi tom ulicom, te će stoga bez vode biti potrošači u ulici Put Bokanjca i svim pokrajnim ulicama sa obje strane ceste na potezu od križanja Put Bokanjca sa ulicom Benka Benkovića do Put Bokanjca k.br.61.

Radovi na sanaciji su u tijeku. Normalizacija opskrbe vodom očekuje se danas u poslijepodnevnim satima.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe cisterna sa vodom za ljudsku potrošnju će biti smještena na križanju ulica Put Bokanjca i Benka Benkovića.

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Obavještavaju se potrošači da je analizom uzoraka vode od strane Vodovoda d.o.o. Zadar utvrđeno da je voda u potpunosti zdravstveno ispravna, te nema više znakova zamućenosti, stoga obavijesti od 05. i 07. studenog 2019. godine prestaju važiti.

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zadru, dana 18.11.2019. godine (ponedjeljak) u vremenu od 08:00h do 12:00h bez vode će biti potrošači u ul.:
 Bana Josipa Jelačića od k.br. 1 A do k.br. 1 D
 Velebitska
 Branimirova obala od k.br. 4 A do k.br. 8

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe cisterna sa vodom za ljudsku potrošnju će biti smještena na križanju ulice bana Josipa Jelačića i Velebitske ulice.

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Lovincu, dana 18.11.2019. godine (ponedjeljak) u vremenu od 08:00h do 14:00h bez vode će biti potrošači u Lovincu.
Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe cisterna sa vodom za ljudsku potrošnju će biti smještena u ulici Ante Baljaka.

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zadru,  dana 14.11.2019. godine (četvrtak) u vremenu od 21:00h do 24:00h bez vode će biti potrošači u      ul.:

 • Vlatka Mačeka od Šestanskog prolaza do Gaženičke ceste
 • Braće Miroslava i Janka Perice
 • Tita Strozzija
 • Vanje Radauša
 • Nikole Jerolimova
 • Galovačka

 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe cisterna sa vodom za ljudsku potrošnju će biti smještena na križanju ulice Braće Miroslava i Janka Perice s ulicom Vanje Radauša.

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog novih oborina koje su uzrokovale dodatno povišenje mutnoće u vodoopskrbnom sustavu preporuča se preventivno prokuhavanje vode.

 

Voda je pod stalnom kontrolom laboratorija Vodovoda d.o.o. Zadar i Zavoda za javno zdravstvo Zadar.

 

O prestanku potrebe za prokuhavanjem vode potrošači će biti obaviješteni putem medija.

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Obavještavamo potrošače da je zbog obilnijih oborina došlo do zamućenja vode u dijelovima  vodoopskrbnog sustava koji se snabdijeva sa crpilišta Dolac, Muškovci.

 

Osim mutnoće svi ostali pokazatelji zdravstvene ispravnosti vode za ljudsku potrošnju sukladni su važećim zakonskim propisima.

 

Voda je pod stalnom kontrolom laboratorija Vodovoda d.o.o. Zadar i Zavoda za javno zdravstvo Zadar.

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zadru (predio Poluotok),  dana 07.11.2019. godine (četvrtak) u vremenu od 08:00h do 13:00h bez vode će biti potrošači u ul.:

 • Nadbiskupa Mate Karamana
 • Jakše Čedomila Čuke
 • Biskupa Jurja Divnića
 • Poljana Plankit
 • Prolaz Dragutina Parčića

 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe cisterna sa vodom za ljudsku potrošnju će biti smještena na Poljani Plankit.

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zadru,  dana 31.10.2019. godine (četvrtak) u vremenu od 09:00h do 13:00h bez vode će biti potrošači u      ul.:

 • Put Murvice od križanja sa ulicom dr. Franje Tuđmana pa do križanja sa ulicom Sv. Vinka Paulskog
 • Savarska ulica od k.br. 19 do k.br.24
 • Kninska ulica od k.br. 15 do k.br. 23

 

 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe cisterna sa vodom za ljudsku potrošnju će biti smještena na križanju ulice Put Murvice i ulice dr. Franje Tuđmana.

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Posedarju,  dana 30.10.2019. godine (srijeda) u vremenu od 08:00h do 12:00h bez vode će biti potrošači u      ulicama Nikice Gundića i Braće Dežmalj (Tunjarica).

 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe cisterna sa vodom za ljudsku potrošnju će biti smještena u ulici Nikice Gundića kod k.br. 65.

Category Archive